Asijská kuchyně krok za krokem podle fotografií
Obsah:
a na závěr sladké dezerty: černá rýže, koláč se zázvorem, sorbet z liči
zeleninová jídla: smažená ve wok pánvi, s tofu, s kari…
pokrmy z darů moře: ústřice po čínsku, kalamáry, temaki suši…
drůbeží speciality: pekingská kachna, pad thai, zelené kari…
masové pokrmy: hovězí s černými fazolemi, bun cha, vepřové tonkatsu…
dobroty mezi dva prsty a chuťovky: jarní závitky, maki suši, sašimi…
pikantní polévky: tom yum goong, miso, pho…
S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:
Kouskem Dálného východu na talíři jistě nezklamete žádnou návštěvu!
Unikátní fotografie jednotlivých fází přípravy vás spolu s praktickými radami a jasnými návody provedou všemi úskalími od přípravy surovin až po servírování.
Čínské, thajské, japonské, vietnamské a indonéské recepty pro vás budou hračkou díky podrobnému popisu ingrediencí a základních postupů.
Nebojte se exotiky a nechejte se zlákat kouzlem asijské kuchyně!
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku