Bramborová kuchařka
V úvodu se dozvíte o :
co vlastně brambory jsou,
kdy se dostaly do Evropy,
odkud pochází,
historii brambor.
Obsah:
Kniha obsahuje mnoho chutných a jednoduchých receptů.
Dále jsou v knize popsány různé odrůdy a jejich úprava v kuchyni.
z čeho jsou tvořeny a jaké vitamíny obsahují.
Bramborové cukroví a sladkosti
Bramborové kaše a přílohy
Bramborové knedlíky a noky
Bramboráky, placky, rösti a vdolky
Omelety
Pokrmy z masa a brambor
Zapékané pokrmy z brambor
Pečené brambory
Různé bramborové pokrmy
Saláty
Polévky
Pomazánky, předkrmy, nádivky
Brambory a jejich kuchyňská úprava
Co to jsou brambory
Úvodem něco z historie
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku