Co by měl vědět správný kuchař
Sleva 7% -
z ceny 299,00 Kč s DPH
Nová cena 278,00 Kč s 10% DPH
JAK naostřit nůž . používat bylinky . skladovat sýry . připravit ochucené oleje a octy . pražit ořechy . plnit vaječné omelety . vyloupnout ústřici . zmrazit koláč . připravit čerstvé těstoviny . rozporcovat krocana . ochutit vejce . upéct páj . z masové šťávy rychle připravit omáčku . ušlehat tuhý sníh z bílků . poznat čerstvé houby . porcovat steaky . dokonale grilovat . vytvořit čokoládové hoblinky . připravit křehkou langustu . vařit v páře . dusit fenykl . používat asijskou rybí omáčku .
484 rad, tipů, triků a technik jak si usnadnit práci v kuchyni
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku