Italská kuchyně
polévky, omáčky, chuťovky, ryby, masitá jídla
rizoto a gnocchi: se šafránem, s houbami, po římsku…
jedinečné těstoviny: ravioli, papardelle, lasagne…
zapečenou a vařenou zeleninu i saláty: rajčata, lilky, panzanella, peperonata…
nezbytnou pizzu: margeritha, focaccia, calzone…
křupavé pečivo: bruschetta, grissini, linguae…
tradiční pesto: bazalkové, sicilské, artyčokové…
S touto kuchařskou knihou se podle fotografií naučíte připravovat:
Protože přeci "la vitta è bella" - život je krásný!
Nepochybně oceníte také pro tuto kuchyni typickou rychlou přípravu, se kterou si vychutnáte nejen vaření, ale především čas strávený nad talířem s milými hosty.
S unikátní kuchařkou, v níž podle názorného návodu a jedinečných fotografií jednotlivých fází přípravy dosáhnete snadno umění italských šéfkuchařů.
Recepty, jež vás v létě potěší svou lehkostí a v zimě připomenou prázdninové dny, vám z Apeninského poloostrova přináší benátská rodačka Laura Zavan.
Otevřete knihu a nechejte na svůj stůl vklouznout sluneční paprsky a doteky moře!
Krok za krokem podle fotografií
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku