Kapesní atlas jedlých hub
Sleva 7% -
z ceny 249,00 Kč s DPH
Nová cena 232,00 Kč s 10% DPH
Rčení "co Čech, to houbař" naplníme s touto knížkou ke své naprosté spokojenosti.
Ke každé houbě nejméně jeden recept nejlepší možné úpravy včetně nakládání a konzervace.
Abychom měli jistotu, že si na našem úlovku jaksepatří pochutnáme, připojili autoři receptář doporučených a vyzkoušených houbových pokrmů.
U každé popsané a zobrazené houby je navíc uvedena možnost záměny s nejedlým či jedovatým druhem.
S tímto kapesním atlasem se při sbírání jedlých hub nespleteme.
Podle jejich výběru můžeme chodit na houby po celý rok a se zaručeným výsledkem.
Trojice autorů - mykolog Dan Dvořák, šéfkuchař Oldřich Jindřich a houbařský gurmán Aleš Vít - vybrala z pokladů rostoucích v našich lesích ty nejtypičtější a nejchutnější.
Je v něm popsáno a zobrazeno přes sto druhů hub, které se objevují na našich stolech.
Kapesní atlas je je určen všem, kdo houby rádi sbíráme a konzumujeme.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku