Mořská (nejen) kuchařka
Sleva 7% -
z ceny 449,00 Kč s DPH
Nová cena 418,00 Kč s 10% DPH
978-80-87049-10-5
Obsah:
Mořské ryby a dary moře si zařazení do edice Jídlo jako lék zaslouží, jsou totiž cenným zdrojem nenasycených mastných kyselin, podporujících vstřebávání živin a snižujících hladinu cholesterolu, obsahují vitamíny A, B a D, mnoho minerálních a stopových prvků a bílkoviny. Díky malému obsahu tuku jsou navíc velmi vhodné při redukční dietě.
Kniha se zaměřuje na ryby a dary moře, které jsou již na českém trhu běžně dostupné, výběr usnadní fotografie použitých produktů a názorné fotografie krok za krok zachycující postup jejich přípravy pro vaření..
Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék autorek úspěšné Olivové kuchařky přináší mnoho cenných rad pro nákup a zpracování ryb a mořských plodů, najdete mnoho důležitých informací a receptů, které posílí Vaše zdraví a podpoří Vaši snahu držet si štíhlou linii.
Nabídka na českém trhu se stále zvětšuje, takže vybrat si může opravdu každý.
Ryby a dary moře obsahují mnoho zdraví prospěšných látek a zaslouží si proto pevné místo v našem jídelníčku.
Nová kuchařka z edice Jídlo jako lék přináší cenné rady pro nákup a zpracování běžně dostupných ryb a darů moře a mnoho receptů, které prospějí vašemu zdraví i štíhlé linii.
Ryby a dary moře
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku