Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Osm chutí Asie

Osm chutí Asie
Shahaf Shabtay      
Rok vydání:2012
Vydavatelství:Smart Press      
ISBN:978-80-87049-54-9
Stran:180
Skladem: na dotaz
Kategorie:Beletrie, matematika, různé
Životní styl, výživa, kuchařky
Kód:005438
Podobné knihy:Potraviny z vlastní zahrady


Sleva 12% - z ceny 449,00 Kč s DPH
Nová cena 395,00 Kč s 10% DPH



Vydejte se tedy spolu s ním a jeho knihou na cestu za taji asijské kuchyně i asijského životního stylu plného chutí, vůní a zážitků…
Cílem jeho práce je umožnit vám zažít kousek Asie i doma v České republice.
Shahaf nejen svou knihu, ale i svou restauraci postavil na surovinách, které nakupuje v Čechách a od českých dodavatelů.
Kniha také přináší spoustu informací ze zákulisí výjimečné restaurace, vypravíte se s ní na výlet do Asie či do pražské vietnamské tržnice SAPA a seznámíte se i s těmi, kteří pomohli celý koncept SaSaZu vytvořit.
Každý recept je navíc doplněn fotografií.
Tyto ingredience jsou použity v receptech na saláty, polévky či hlavní jídla, ale můžete se těšit i na dezerty, nápoje i další návrhy na jejich využití (např. kokosový krém na ruce).
Kniha je členěna do osmi kapitol, z nichž každá je věnována jedné typické asijské surovině: kokosu, zázvoru a galangalu, citronu a citronové trávě, čaji, sezamu, rýži, banánu a chilli.
- v knize dokonce najdete i tipy a doporučení, kde si je objednat či kam se pro ně vypravit…
Recepty jsou přizpůsobeny českým podmínkám a všechny používané suroviny jsou zde k dostání
Nevyžaduje precizní vážení ingrediencí ani přesné postupy, vše si můžete upravit podle chuti a nápadu.
Asijská kuchyně totiž není nic, čeho je třeba se bát, ba naopak!
A v těchto zemích se můžete ocitnout i vy, stačí nakoupit suroviny, obléknout si zástěru a trochu si při vaření hrát.
- z jihovýchodní Asie, Vietnamu, Kambodže, Singapuru.
Jídla, která vám spolu se svým týmem v této kuchařce představí, můžete znát z menu SaSaZu, ti zcestovalejší možná i ze zemí jejich původu
Nyní se v této knize podělil nejen o recepty a postupy, které si během svých studií a cest osvojil, ale zejména o příběhy plné vášně a dobrodružství, které se za nimi skrývají.
Shahaf Shabtay, šéfkuchař oblíbené pražské restaurace SaSaZu, strávil objevováním kouzla asijské kuchyně mnoho let.

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz