Pěstujeme dobrou chuť rady a finty, jak vylepšit chuť vlastní úrody 29.2.2016
Novinka
Sleva 12% -
z ceny 499,00 Kč s DPH
Nová cena 439,00 Kč s 10% DPH
Zklamala vás někdy chuť vašich čerstvě sklizených a s láskou opečovávaných rajčat? Zkušený botanik s bohatou praxí v zahradách v Kew a úspěšný autor zahradnické literatury James Wong je přesvědčený, že kamenem úrazu jsou pěstitelské metody zaměřené na rekordní úrodu bez zřetele na chuť a živiny. A nabízí jedinečný, vyzkoušený a osvědčený postup, který vyžaduje méně úsilí než obvyklé pěstební techniky – jinými slovy: s minimem námahy maximum chuti. Nevěříte? Nejpřesvědčivějším důkazem je praxe!
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku