Přehled tradičních potravinářských výrob (dříve co byste měli vědět o výrobě potravin?)
- Výroba pochutin a zpracování suchých plodů
- Technologie sacharidů
- Fermentační technologie
- Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky
- Technologie mléka a mlékárenských výrobků
- Konzervace potravin a technologie masa
- Obecné zásady výroby potravin
- Evropská technologická platforma - východiska pro výzkum v oblasti potravinářství
Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií, rozděleným do osmi kapitol.
Je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost.
Kniha vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin - Co byste měli vědět o výrobě potravin?
Technologie potravin
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku