S výživou zdravě po celý rok
Sleva 7% -
z ceny 189,00 Kč s DPH
Nová cena 176,00 Kč s 10% DPH
978-80-247-2512-3
Obsah:
Výživa po zánětu žlučníku
Vánoce zdravěji
Polévky ve výživě
12/ Prosinec
Přírodní toxiny v potravinách
Výživa při diabetu (diabetes mellitus)
Alternativní směry výživy
11/ Listopad
Šetřící diety
Výživa těhotných a kojících žen
Cizorodé látky v potravinách
10/ Říjen
Výživa při hepatitidě A
Děti a výživa
Pitný režim
9/ Září
Jídelníček o dovolené
Hygiena výživy
Potravní doplňky
Ostatní složky stravy
8/ Srpen
Fenylketonurie
Výživa sportovce
Zelenina a ovoce v létě
Vláknina ve výživě
7/ Červenec
Ledviny a výživa
Trocha z historie stravování
Bylinky v kuchyni
Antioxidanty
6/ Červen
Výživa ve stáří
Osteoporóza
Laktózová intolerance
Minerální látky
5/ Květen
Nesnášenlivost lepku
Výživa kojence a batolete
Vitamíny
4/ Duben
Ateroskleróza
Cholesterol
Tuky ve výživě
3/ Březen
Výživa při nemocech z nachlazení, chřipce, viróze, infekci močových cest
Jídelníček na horách
Glykemický index potravin
Sacharidy ve výživě
2/ Únor
Zelenina a ovoce v zimě
Hubnutí nejen po Vánocích
Bílkoviny ve výživě
Energetická a biologická hodnota stravy
1/ Leden
Obsah:
Autorka nezapomněla ani na vzorové jídelníčky a na odlišnosti týkající se těhotných, dětí a nemocných.
Získáte cenné informace, která jídla jsou v daný měsíc nejvhodnější a z jakých potravin by se měl skládat váš jídelníček.
Ve své zbrusu nové publikaci vám poradí, jak se stravovat během celého roku, měsíc po měsíci.
Renomovaná česká autorka vám proto přináší návody a zaručené rady, jak zdravě jíst a zůstat fit.
Jednou z nich je i nesprávný životní styl, včetně špatných stravovacích zvyklostí.
Existuje samozřejmě řada příčin tohoto nepříznivého zdravotního stavu naší populace.
Obyvatelé naší republiky jsou na předním místě v onemocnění rakovinou tlustého střeva a konečníku.
Prakticky denně slyšíme varování lékařů, že každý druhý člověk v České republice umírá na kardiovaskulární onemocnění.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku