Cesty mezi světy - internetové knihkupectví

Cesty mezi světy

Pozoruhodné knihy - internetové knihkupectví

Přihlášení

Registrace


Stříbrný Tarot Mantegna (78 karet)

Stříbrný Tarot Mantegna (78 karet)


Tarot Mantegna je jedním z nejdůležitějších zpracování filozofického výkladu, který kdy byl výtvarně a umělecky ztvárněn.

50 tarotových karet Arkány + 25 průvodních výkladových karet a stříbrné pozadí. Tyto výjimečné karty popisují lidské poměry, umění, přírodní vědy, ctnosti a nebeské sféry, patří mezi úplně první příklady rytin, které přišly na svět kolem roku 1460. Jako celek představuje Tarot Mantegna shrnutí středověkého encyklopedismu, zřejmě ve Ferraře (Itálii), rukou anonymního umělce ze školy Francesca del Cossa, ve zkratce lze říci, že je to mikrokosmos obsahující pět "tříd" odpovídajících tehdejší sociální situaci pozdního středověku, intelektuálním dimenzím a duchovním světům.

Nejedná se tudíž o "klasický tarot" (se 22 kartami Velké Arkány a 56 Malé Arkány). Toužíte-li po něčem jedinečném, bezpochyby vás okouzlí tyto tarotové karty skvostným zpracováním a nádechem luxusu, který je umocněn stříbrným tiskem.

Italské tarotové karty Lo Scarabeo s návodem: výklad v: Cz, I, Uk, F, D, Es - český překlad + brožura s významem karet
Rozměry karet: 66 x 120 mm
krásou a profesionálním zpracováním.
* Lo Scarabeo představuje 20.letou tradici a celosvětový věhlas získaný kvalitou,
* Lo Scarabeo znamená precizní zpracování, art a historie, moderní design, mystika, čarodějnictví, fantazie, kouzla a příběhy

Sdílet na Twitteru Sdílet na Facebooku
Zpět

Registrace
Doprava a platba
Obchodní podmínky
Ochrana osobních údajů
Zásady cookie
Newsletter

Zaregistrujte k odběru Newsletteru

Zasílejte mi prosím newsletter

Cesty mezi světy

email: info@pknihy.cz

tomindo © 2012-2023, systém TomShop 2.5 | www.pknihy.cz | www.pozoruhodneknihy.cz | www.pozoruhodnedarky.cz | www.vilandule.cz