Tradiční čínská kuchyně
Li Yongkang  |
Rok vydání: | 2006 |
Vydavatelství: | Ikar  |
ISBN: | 80-249-0689-9 |
Stran: | 96 |
Skladem: | na dotaz |
| |
Kategorie: | Beletrie, matematika, různé Léčení přírodními prostředky, herbáře Životní styl, výživa, kuchařky
|
| |
Kód: | S00114 |
Podobné knihy: | Za domácím štěstím - sbírka poučných a praktických rad z domácnosti, jakož i předpisů ku získání a zachování krásy duševní i tělesné, jež má znáti každá žena Zdravě vařit, zdravě jíst Italská kuchyně jednoduše a rychle - jídlo, které oslavuje, konejší, svádí i sytí Abiotikózy rostlin: poruchy, poškození a poranění Včelařské dřeviny a byliny
|
Cena 269,00 Kč s 10% DPH
· Nauka o výživě v tradiční čínské medicíně.
· Více než 50 receptů pro upevnění zdraví.
· Sedmidenní kúra pro lepší imunitní systém.
Jak se vaří a jí po čínsku. Čínská filozofie tvrdí, že dobré jídlo vyrovnává jin a jang, potěší duši a přivádí do těla nezbytnou energii a základní kameny života. Proto je každodenní zdravá výživa samozřejmostí a kuchyně je chutná, lehká a dobře stravitelná. Navíc čínské pokrmy příjemně zasytí, aniž byste přetáhli "kalorické konto", a posílí imunitní systém.
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku