Vaříme zdravě bez lepku, cukru a mléka
978-80-251-2404-8
Obsah:
Dobrou chuť!
Keňská hrachová polévka, Izraelský mrkvový salát, Chilská ovocná salsa - to je jen malý výběr receptů BBB diety, která vám pomůže obnovit rovnováhu prospěšné střevní fl óry a zlepšit tak vaši zdravotní kondici.
Odměnou vám budou jedinečné zdravé pokrmy různých kultur a zemí na vašem vlastním stole.
Přeměňte svou kuchyň v objevitelskou loď a vydejte se na cestu do Indie, Maroka, Řecka, Etiopie, Německa, Vietnamu, Austrálie, Nizozemska, Skotska, Bombaje.
tipy na snídaně, polévky, saláty, svačinky, obědy, výrobu nápojů a další.
150 chutných receptů z různých zemí světa,
přehled potravin, které vám budou prospěšné,
informace, jakých potravin se vyvarovat,
Co vám tedy BBB dieta přinese:
Jednotlivé recepty jsou pak názorným vodítkem na této cestě za zmírněním potíží, které uvedená onemocnění zpravidla doprovázejí.
Autor preferuje návrat k přirozeným zdrojům výživy s minimálním zastoupením chemických látek. Současně se zaměřuje také na mechanické a technologické zpracování jednotlivých potravin za účelem šetření zasažené střevní sliznice.
Podstatou diety je vynechání některých potravinových skupin. Spektrum povolených a doporučených potravin však zůstává dostatečně rozmanité, aby zajistilo dodávku základních výživových složek.
Jedná se, v našich zeměpisných šířkách, o alternativní přístup k uvedené problematice. Výživová doporučení zahraničního autora jsou založena na praktických zkušenostech a podložena logickými argumenty.
Dostává se vám do rukou kniha předkládající ucelený návod, jak přistupovat k výživě při idiopatických střevních zánětech.
Dostává se vám do rukou kniha předkládající ucelený návod, jak přistupovat k výživě při idiopatických střevních zánětech.
Jak pomocí vhodné stravy zmírnit příznaky Crohnovy choroby, celiakie, cystické fibrózy a dalších onemocnění
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku