Zdravě vařit, zdravě jíst
Johann Pabst, Jeitler. |
Rok vydání: | 2013 |
Vydavatelství: | Ikar |
ISBN: | 978-80-249-2100-6 |
Stran: | 480 |
Skladem: | na dotaz |
| |
Kategorie: | Beletrie, matematika, různé Léčení přírodními prostředky, herbáře Životní styl, výživa, kuchařky
|
| |
Kód: | 001641 |
Podobné knihy: | Za domácím štěstím - sbírka poučných a praktických rad z domácnosti, jakož i předpisů ku získání a zachování krásy duševní i tělesné, jež má znáti každá žena Italská kuchyně jednoduše a rychle - jídlo, které oslavuje, konejší, svádí i sytí Vegetariánská kuchyně pro labužníky Abiotikózy rostlin: poruchy, poškození a poranění Včelařské dřeviny a byliny
|
Sleva 12% -
z ceny 499,00 Kč s DPH
Nová cena 439,00 Kč s 10% DPH
Dejte si marinovaný hovězí filet s mozzarellou nebo plněná kuřecí prsíčka s kaštany, vše z čerstvých surovin...
počet kalorií, obsah cholesterolu, sacharidů, bílkovin a tuků.
- u více než 300 zdravých receptů jsou uvedeny důležité údaje pro ty, co pečují o své zdraví:
Předkrmy, polévky, hlavní jídla i dezerty
Co je lepšího než čerstvě připravené jídlo, které báječně chutná, a navíc podporuje zdraví a pocit pohody?
které vybrali s výživovými specialisty a upravili podle požadavků moderní dietologie.
V jedinečné kuchařce prozrazují dva špičkoví šéfkuchaři své nejlepší recepty,
Sdílet na Twitteru
Sdílet na Facebooku